Jeugdlid worden

Heb jij zin om een vlot te bouwen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelf wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou! Wil je weten wat je op jouw leeftijd bij Scouting kunt beleven? Lees dan verder hier op deze website.

Lid worden?

Ga snel een keer kijken, meedoen of neem contact op met onze groep voor meer informatie.

Het is gebruikelijk om eerst een aantal opkomsten bij de Scouting mee te draaien. Afhankelijk van je leeftijd wordt je ingedeeld bij een bepaalde speltak. Als je interesse hebt om een keertje mee te draaien kijk dan op welke tijdstip de speltak draait waar jij bij wilt. Kom dan langs bij ons scoutinggebouw en overleg met de leiding van de speltak wanneer je mee kan draaien.

Wil je lid worden van onze Scoutinggroep?

Als je Scouting na een aantal weken nog steeds leuk vindt schrijf je je definitief in als lid. De eerste 4 opkomsten zijn er geen kosten aan verbonden. Als je lid wordt van Scouting Meerssen betaal je per half jaar je contributie. Doelstelling is om deze contributie zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen lid kan worden.

Na een tijdje wordt door de speltakleiding in overleg met je ouders bepaalt wanneer de nieuwe leden worden opgenomen in de speltak / groep. Dit gebeurt door middel van een installatie. Je koopt het uniform bij de Scoutshop en je wordt dan geïnstalleerd.

Lees hier onder verder over hoe het inschrijven werkt.

Direct inschrijven?

Download het inschrijfformulier hier en vul de gegevens in, kies jouw speltak en lever het document in bij jouw staf. Zij zorgen ervoor dat jouw inschrijving bij de secretaris komt en verwerkt wordt in de ledenadministratie van onze groep en bij Scouting Nederland.

Bestanden:
Inschrijfformulier Versie:2018

Inschrijfformulier 2018

Datum 2017-04-23 Taal  Dutch Systeem  Windows Bestandsgrootte 151.88 KB Download 803

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube