35-jarig bestaan van onze shero-afdeling

Op 24 augustus was het feest in het scoutinggebouw. Er werd namelijk gevierd dat de shero-afdeling 35 jaar bestond. In de kelder werden alle shero’s samen met hun stafleden getrakteerd op een overheerlijk diner. Onderstaand is het verslag te lezen over deze avond. Met dank aan de shero Veerle Schouten.

Voor dat we iets gingen eten, gingen we eerste de kampfoto's kijken. Toen we klaar waren met de foto's te kijken gingen we een rondje lopen maar dat was een beetje onnodig. Ze zeiden dat we ergens gingen uit eten maar dat was niet zo, we gingen eten in de kelder van het scoutinggebouw. Ze hadden het daar heel mooi gemaakt met lampje en een mooi gedekte tafel en Toos had nog mooie plantjes gemaakt. We begonnen eerst met een toost. Toen we dat hadden gedaan, gingen we allemaal aan de tafel zitten. Toen we zaten kregen we als eerst soep met balletjes en groeten en soeplettertjes. Dat was heel lekker. Daarna begonnen we met het hoofdgerecht dat was een varkenshaasje met champignon roomsaus en worteltje met erwtjes en boontjes. We kregen er ook nog frietjes bij. Daarna ging Rik wat vertellen over het verleden van afdeling 444 dat was wel interessant. En na het hoofd gerecht komt natuurlijk een toetje. Dat was aardbeienijs en chocolade en vanille met iets van nootje met chocola en iets van nootje en natuurlijk slagroom en chocolade saus en een koekje. Dat had natuurlijk ook gesmaakt. En we kregen ook nog het kampboek, de groepsfoto en de dvd met de foto's. En als laatste kregen we ook nog een kopje koffie met chocolaatjes. Daarna nog opruimen en toen naar huis na een leuke avond!