Vacature voorzitter Scouting Meerssen

Ben jij, een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om sturing te geven aan een bloeiende Scouting vereniging in Meerssen? Heb je bovendien bestuurlijke ervaring, kennis van Scouting Meerssen en heb je hart voor algemeen jeugdbeleid, dan zij we op zoek naar jou!

Vanwege een bestuurswissel zijn we op zoek naar een inspirerende voorzitter. De voorzitter maakt onderdeel uit van het dagelijkse bestuur. De algemene taak van het bestuur is het voorbereiden en uitvoeren van het beleid van de groep. Daarnaast onderhoud het bestuur contact met derden, zowel binnen de Scouting wereld alsmede op gemeentelijk niveau met ondernemers en bestuurders. De voorzitter is ons gezicht naar buiten, onder meer in de Regioraad en bij officiële gelegenheden. Daarnaast zit hij / zij de vergaderingen van de groepsraad en het dagelijks bestuur voor, is hij / zij de vertrouwenspersoon voor ouders en leden van de groep (eventueel samen met de groepsbegeleider) en onderhoudt hij / zij contact met de leiding.

De groepsraad en het bestuur vergaderen elk 1 keer per 2 maanden. In totaal kost de functie ongeveer 10 uur per maand. Mocht u interesse hebben in deze functie of meer informatie willen, neemt u dan contact op met onze secretaris, Rik Akkermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043-3642607 / 0654397820.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met het laatste groepsnieuws

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube