Nationale Scouting Loterij

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats. De opbrengst van de loten verkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen de Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat.

Actieperiode 2012
Van 14 mei tot en met 24 juni 2012 komen de leden van onze Scoutinggroep weer langs om loten te verkopen voor de Nationale Scoutingloterij 2012! De trekking is op 6 december 2012 en ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen, waaronder een Fiat Panda Twinair, Philips Flat TV's, Magellan Explorist GPS, Leatherman tools, LED-zaklampen en Walibi Holland dagkaarten.

Voor en door onze leden
Vanaf nu kunnen jullie loten van de Nationale Scouting Loterij gaan verkopen en daarbij meehelpen om wat extra geld voor de groep te verdienen, waarmee we leuke dingen met jullie kunnen doen. Ook voor jullie kan deze loterij wat opleveren. Voor de beste verkoper is een schitterend insigne beschikbaar. Voor de 10 scouts die heel goed verkopen is nog een speciaal naambandje aanwezig. Wij dagen jullie allemaal uit om zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze vereniging, wie weet wordt jij dan de drager van dit insigne. Na afloop van de actie zal de uitslag van de verkopers zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met het laatste groepsnieuws

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube