Scouting Meerssen viert feest

Op zondag 9 juni is het groot feest in Meerssen. Zoals gebruikelijk viert Scouting Meerssen haar jaarlijkse groepsfeest, maar dit jaar is dit feest extra bijzonder. Scouting Meerssen bestaat namelijk 40 jaar! Dit heugelijke feit willen we graag met iedereen vieren.

Voor onze jeugdleden start het feest al om 11:30 uur bij ons Scoutinggebouw. Van 13.00 uur tot 16.30 uur is iedereen welkom op het grasveld naast de Stip. Dus ook niet-leden kunnen meegenieten van alle activiteiten. Voor elke leeftijd is er genoeg te beleven op deze middag.

Wat is er allemaal te doen? De hele middag zijn er verspreid over het grasveld diverse workshops, zoals sjorren (professioneel knopen), schilderen en routetechnieken. Daarnaast kan iedereen brood bakken boven een kampvuur, een eigen dasring knopen, lopen over een apenburg en nog veel meer. Het hoogtepunt van de middag is racen op een stormbaan! Op gezette tijden vinden er estafettes plaats op deze maar liefst 17,5 meter lange stormbaan. Om 16.00 uur wordt deze middag afgesloten met een spectaculair kampvuur. Kortom, veel verschillende avontuurlijke activiteiten die de jeugd zeker zullen aanspreken.

Tijdens de middag kan ook kennis worden gemaakt met de leidinggevenden van Scouting Meerssen, enthousiaste mensen die zich wekelijks inzetten om de jeugd een fascinerende en avontuurlijke vrije tijdsbesteding te geven. Voor hen die kennis willen maken met deze boeiende vereniging voor het jeugd- en jongerenwerk, is dit het moment om vrijblijvend kennis te komen maken.

Kom en vier dus samen met ons dit feest! En het kost niets, het is een gratis dagje uit voor het hele gezin! Scouting Meerssen hoopt dat het een drukke maar vooral gezellige middag gaat worden op zondag 9 juni.